Cases

Ineos

Ineos Oxide, en de andere organisaties op de site zoals Eval, Nippon en Borealis, maken gebruik van de state of the art Tetra Atex portofoon van Motorola Solutions, op een privaat landelijk Tetra netwerk. De gebruiksvriendelijke atex portofoons (met dubbel scherm), de uitstekende audio kwaliteit en toegepaste software, zoals de visualisatie van een man down alarm, zorgen voor een optimale werking on site.

Ineos huurt ook extra portofoons op korte termijn, die hun gebruikers en contractoren inzetten tijdens shutdowns.

Aankoop + huur korte termijn, Tetra Motorola Solutions, Full Service Concept, volledige ontzorging!

Renasci

Voor dit hoog technologisch recyclagebedrijf installeerde PS: Radiocom een DMR Capacity Plus systeem. Door efficiënt gebruik van de toegekende frequenties, heeft Renasci uitgebreide capaciteit om de verschillende afdelingen van communicatie te voorzien. De versterkers zorgen voor voldoende bereik in- en outdoor op de Renasci site.

Aankoop, DMR Motorola Solutions, oplossing op maat!

Oiltanking Stolthaven Antwerp

Oiltanking Stolthaven Antwerp NV heeft de Tetra Atex portofoon van Motorola Solutions aangeschaft ter vervanging van hun huurvloot. 

Hugo Van Ginneken, Maintenance Engineer, aan het woord: 'Met een zeer prettige en constructieve samenwerking tussen Oiltanking Stolthaven Antwerp NV, PS: Radiocom en Entropia Critical Concepts, heeft Oiltanking Stolthaven Antwerp NV een overstap gerealiseerd van een gehuurde portofoon vloot naar een vloot in eigendom. Met De MTP8500ex tetra radio hebben wij de nieuwste technologie in huis. Dit alles werd binnen de vooropgestelde tijd geleverd en tegen een aannemelijke kostprijs. Daarnaast, en zeker even belangrijk, was de service en aftersales, welke naar volle tevredenheid is verlopen.'

Aankoop, Tetra Motorola Solutions, Full Service Concept!

SERIS

Voor onze klant SERIS werken wij echt op maat. Afhankelijk van de opdrachten die zij moeten uitvoeren zorgen wij voor een passende communicatie oplossing. Dit kan Nexedge zijn, maar even goed DMR of Tetra. Ook de 3G/4G/Wifi oplossing komt aan bod. Voor beveiligingsopdrachten bv in een shoppingcenter of overheidsgebouw is het werken op de aanwezige 3G/4G/Wifi infrastructuur vaak efficiënter. En dit met de voordelen van radiocommunicatie: groepsgesprekken, individuele oproepen en alarmering.

Oplossing op maat, Full Service Concept!

IKWV Reddingsdienst

Elk jaar staat PS: Radiocom in voor de kritische communicatie aan de kustlijn. Tijdens het kustseizoen kunnen de (1400!) redders rekenen op betrouwbare communicatie. Met Nexedge Kenwood portofoons, hebben de redders een radio die voldoet aan alle eisen: groot bereik, licht om dragen, en een led indicator die aangeeft op welk kanaal en met wie de communicatie plaatsvindt. Safety first!

Huur lange termijn, Nexedge Kenwood, Full Service Concept!

I-Rental

Onze partner I-Rental is de trendsetter in industriële verhuur, naast industriële gereedschappen en tijdelijke nutsvoorzieningen verhuren zij aan hun klanten ook ... radio's en toebehoren.

Wij zorgen met I-Rental voor een volledige ontzorging van contractoren en eindklanten tijdens shutdowns, projecten en onderhoudswerken. Afhankelijk van de site waarop gewerkt wordt en de wensen en eisen van de klant zorgt I-Rental met ondersteuning van PS: Radiocom voor een passende communicatieoplossing.

PS: Radiocom levert aan I-Rental gebruiksklare communicatie oplossingen, I-Rental zorgt voor het totaal pakket bij hun klant. Win Win!

Huur korte termijn, volledige ontzorging, Atex en Non-Atex!