Onze aanpak

Plan van aanpak

Wij werken volgens een vast en tactisch plan van aanpak: duidelijk en gestructureerd met als doelstelling een oplossing op maat en ... een happy customer.

Bespreking behoeften en wensen

Op basis van uw wensen en eisen maken wij een grondige analyse. Wij koppelen hieraan de gepaste technologie en hardware. Choose the best strategy.

Dekkingstest en analyse on site

Meten is weten. Wij testen de haalbaarheid van onze oplossing bij u on site. Living by numbers.

Voorstel op maat

Op basis van de testresultaten maken wij een voorstel op maat: technologie, hardware, extra functies, service... the full picture!

Testfase

Indien gewenst kan u zelf gedurende een bepaalde periode aan de slag met de voorgestelde technologie en hardware. Getting familiar.

We have a deal!

Fantastisch, u beslist om de oplossing te implementeren. U kiest voor aankoop, huur korte termijn of huur lange termijn, inclusief ons Full Service Concept. Welcome to the club!

Bespreking definitieve fleetmap

Onze ingenieurs bespreken samen met u de gewenste configuratie en programmatie van A tot Z. Alle gewenste/mogelijke parameters komen aan bod. We make things work!

Begeleiding aanvraag frequenties

U hoeft helemaal geen administratie te doen. De (niet zo eenvoudige) aanvraag voor de bijhorende frequenties bereiden wij voor u voor. We stand by you.

Assemblage, configuratie en programmatie

Na bepaling van de definitieve fleetmap en ontvangst van de toegekende frequenties wordt uw communicatiesysteem en hardware gebruiksklaar gemaakt in ons technisch labo. Check!

Installatie en test on site

Onze specialisten implementeren de volledige oplossing bij u on site en voorzien onmiddellijk de nodige testen en uitleg. Peace of mind!

Happy Customer

It's a wrap! Maar ook na de implementatie blijven wij een trouwe partner. U kan bij ons terecht voor aanpassingen, herstellingen, interventies, .... Bij ons stopt service... nooit!