Oktober 2023 - 7 jaar PS: Radiocom ūü•≥

Oktober 2023 - 7 jaar PS: Radiocom ūü•≥

7 jaar PS: Radiocom ūü•≥

Hier staan we dan, 7 jaar later ūü•≥

PS: Radiocom werd officieel opgericht op 01/10/2016.¬†Sylvie Debaere¬†&¬†Peter Borgoo¬†waren toen nog gewoon collega‚Äôs. Tot Sylvie het ambitieuze plan had om samen met Peter ‚Äėiets voor zichzelf‚Äô te beginnen.

Peter dacht in eerste instantie dat Sylvie een rosétje teveel binnen had en het bij wilde plannen zou blijven. Maar niets was minder waar.

De twee bleken een gouden combinatie te zijn. Het enthousiasme en de visie van Sylvie samen met de down-to-earth mentaliteit en technische expertise van Peter overtuigden al snel een aantal grote klanten om met PS: Radiocom in zee te gaan.

Een voor een toppers van klanten die mee voor een vliegende start zorgden. DHL, Indu-Tools, Nyrstar, INEOS, Vesta Terminals en CLdN zijn er zo’n paar van.

What ups-and-downs along the road. Hoogtepunten zoals het platinum partnerschap met Motorola Solutions en een internationale award in Madrid. Maar ook dieptepunten zoals Corona. En de impact ervan op de supply chain.

Maar hier staan we dan, 7 jaar later. Terugkijkend op heel wat mooie projecten. En met een zo’n sterk en fantastisch team van 7 mensen waarmee we elke dag verder bouwen aan ons verhaal.

En daar kunnen we alleen maar trots op zijn.